goedkoop bodemonderzoek » over goedkoop bodemonderzoek

Over goedkoopbodemonderzoek  

Goedkoop bodemonderzoek klinkt natuurlijk goed, maar met wie doet u nu eigenlijk zaken? In 2019  heb ik (André Zentveld) het bedrijf opgericht omdat ik constateerde dat veel onderzoeksbureaus  behoorlijk hoge kosten in rekening brengen voor ‘simpele’ bodemonderzoeken. Tevens heb ik ervaren dat veel bedrijven liever niet voor particuliere opdrachtgevers werken. In eerste instantie is het bedrijf opgericht om particulieren en kleine (startende) bedrijven te helpen bij bodemonderzoek, maar inmiddels zijn daar ook grotere bedrijven bijgekomen. In korte tijd is de website uitgegroeid tot een compleet bodemadviesbureau.  

 

Naast de reguliere bodem-, asfalt- en/of verhardingsonderzoeken is het ook mogelijk om  adviesopdrachten en tijdelijke inhuur (al dan niet op projectbasis) aan te vragen.     

 

Ervaring:

Na mijn studie milieuchemie (afstudeerjaar 1999) ben ik bijna direct bij De Ruiter Milieutechnologie in Halfweg aan de slag gegaan (De Ruiter Milieutechnologie was toen al onderdeel van Koninklijke BAM Groep). Doordat De Ruiter onderdeel uitmaakte van de BAM heb ik veel ervaring in bodemonderzoeken die gerelateerd zijn aan de Grond Weg en Waterbouw. Er zijn behoorlijk wat grote in het oog springende projecten waar ik bij betrokken ben geweest. Om er enkele te noemen: aanleg Rijksweg A5, Rijksweg A59, Aanleg HSL traject Zuid-Holland Midden (Rotterdam – Hazerswoudedorp), verbreding A4 Rijsenhout-Burgerveen, Stadsbrug Nijmegen (de oversteek). Maar ook bij kleinere opdrachten en  meerdere raamcontracten (nader bodemonderzoeken voormalige stortplaatsen Limburg, grondwatermonitoring stortplaatsen Noord Brabant, grondwatermonitoring Amsterdam en AVI-bodemas werken Rijkswaterstaat) ben ik als adviseur en/of projectleider betrokken geweest.

goedkoop bodemonderzoek André Zentveld

Nadat ik in 2019-2020 in combinatie met mijn toenmalige werkgever GRS Milieu de website ben gestart was dit direct een succes. Het succes heeft er voor gezorgd dat de website (en de bijkomende werkzaamheden) niet meer te combineren zijn met een vaste baan.  

 

Bodemonderzoek is sterk genormeerd en gereguleerd. Voor het advies is geen certificaat noodzakelijk, maar voor het veldwerk moet gebruik worden gemaakt van gecertificeerde medewerkers en/of veldwerkbureaus. Voor het veldwerk maak ik gebruik van meerdere gecertificeerde bureaus en ZZP-ers. Graag kom ik in contact met veldwerkbureaus, ZZP-ers die gecertificeerd veldwerk aanbieden om het netwerk uit te breiden en de opdrachtgevers zo snel mogelijk te helpen. Heb jij interesse en wil je graag deel uitmaken van het ‘veldwerknetwerk’ neem dan contact op.

Heeft u vragen neem dan gerust contact met me op.

 

Email: info@goedkoopbodemonderzoek.com

telefoon: 06 1097 8091