Over goedkoopbodemonderzoek  

Goedkoop bodemonderzoek klinkt natuurlijk goed, maar met wie doet u nu eigenlijk zaken? In 2019 heb ik (André Zentveld) het bedrijf opgericht omdat ik constateerde dat veel onderzoeksbureaus behoorlijk hoge kosten in rekening brengen voor ‘simpele’ bodemonderzoeken. Tevens heb ik ervaren dat veel bedrijven liever niet voor particuliere opdrachtgevers werken. In eerste instantie is het bedrijf opgericht om particulieren en kleine (startende) bedrijven te helpen bij bodemonderzoek, maar inmiddels zijn daar ook grotere bedrijven bijgekomen. In korte tijd is de website uitgegroeid tot een compleet bodemadviesbureau met eigen gecertificeerde veldwerkers en projectleiders.  

 

Naast de reguliere bodem-, asfalt- en/of verhardingsonderzoeken is het ook mogelijk om  adviesopdrachten en tijdelijke inhuur (al dan niet op projectbasis) aan te vragen.     

 

Ervaring:

Na mijn studie milieuchemie (afstudeerjaar 1999) ben ik bijna direct bij De Ruiter Milieutechnologie in Halfweg aan de slag gegaan (De Ruiter Milieutechnologie was toen al onderdeel van Koninklijke BAM Groep). Doordat De Ruiter onderdeel uitmaakte van de BAM heb ik veel ervaring in bodemonderzoeken die gerelateerd zijn aan de Grond Weg en Waterbouw. Er zijn behoorlijk wat grote in het oog springende projecten waar ik bij betrokken ben geweest. Om er enkele te noemen: aanleg Rijksweg A5, Rijksweg A59, Aanleg HSL traject Zuid-Holland Midden (Rotterdam – Hazerswoudedorp), verbreding A4 Rijsenhout-Burgerveen, Stadsbrug Nijmegen (de oversteek). Maar ook bij kleinere opdrachten en  meerdere raamcontracten (nader bodemonderzoeken voormalige stortplaatsen Limburg, grondwatermonitoring stortplaatsen Noord Brabant, grondwatermonitoring Amsterdam en AVI-bodemas werken Rijkswaterstaat) ben ik als adviseur en/of projectleider betrokken geweest.

goedkoop bodemonderzoek André Zentveld

Werken bij (en met) 

Door de aanhoudende vraag zijn wij op zoek naar een (bij voorkeur ervaren) milieukundig veldwerker. De vacature is hier te vinden.     

Ben je ZZP-er binnen het werkveld van milieukundig veldwerk (veldwerker / MKB-er) dan kom ik ook graag in contact om te bespreken waar we elkaar kunnen helpen. Heb jij interesse en wil je graag deel uitmaken van het ‘veldwerknetwerk’ neem dan contact op.

Email: info@goedkoopbodemonderzoek.com

telefoon: 06 1097 8091